Profil

​Din tandklinik i centrum Silkeborg

​Klinikken er ejet af tandlæge Inge Busck. Ud over Inge Busck kan du møde andre erfarne tandlæger og klinikassistenter på vores tandklinik.

Kvalitet og høj faglighed betyder meget for vores tandklinik. Vi har erfaringen, men vi lægger også vægt på hele tiden at videreuddanne os og holde os informeret om de nyeste muligheder og metoder.

  Kontakt os online

  Vi lægger stor vægt på nærvær og personlig behandling i vores tandklinik, så du som patient kan føle dig tryg. Det er vigtigt for os, at du altid er tilfreds med resultatet, men du skal også føle dig godt tilpas hele vejen undervejs i behandlingen.

  Pas godt på dine tænder – hele livet

  Sunde og flotte tænder kræver daglig pleje. Det er vigtigt med tandbørstning to gange om dagen og for langt de fleste, rengøring af tændernes mellemrum med tandstikker, tandtråd eller mellemrumsbørster – hver dag hele livet igennem. Husker du det, er du allerede nået langt.

  Tænder er forskellige. Derfor er det også individuelt, hvilken tandpleje der er den helt rigtige for dig. Vi vejleder dig altid gerne, når du er her på vores tandklinik til dit regelmæssige tandeftersyn. Her sørger vi også for en grundig tandrensning, hvor vi fjerner tandsten og renser dine tænder for misfarvninger og belægninger. Når du forlader vores tandklinik er det med en god følelse og rene tænder.Få en tid på din tandklinik

  Få en tid på din tandklinik

  Har du lyst til at se vores tandklinik, inden du bestiller en tid, er du velkommen til at komme forbi. Du er også altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål, eller hvis du har været her før og skal bestille en ny tid. Se ovenstående.